Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΑΤΟΠΕΔΙ. ΤΟ COLPO GROSSO ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞ ΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ







ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΔΟΝΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ". ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.
%

Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπετε:
τον Κώστα τον προσκηνυτή,
το Θόδωρο το Μεσίτη,
τον Εφραίμ τον ευφραινόμενο,
τη Μάρα την εξομολογούμενη,
τον Αγγέλου τον μετανοούντα και την
εθνική συμβολαιογράφο
μετά του
Mr offsorius kleptoforius

%


"Το Βατοπέδιο δεν έχει τελικά ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία ΑΦΜ. ….Ακούστε λοιπόν κάτι το οποίο διερευνήσαμε μετά το κλείσιμο των εργασιών της Επιτροπής γιατί εσείς (της Νέας Δημοκρατίας) δεν αφήνατε να τα ελέγξουμε. Εβδομήντα εφτά διαφορετικά βατοπεδινά ΑΦΜ εκ των οποίων κάποια είναι εξόχως ύποπτα, κάποια άλλα σχετίζονται με αγοραπωλησίες τεράστιου ύψους, μεγαλύτερου από τα ποσά που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ακούστε: Μαραθευτής ο βατοπεδινός. Μποζιάνος ο βατοπεδινός. Κουτσού ο βατοπεδινός. Στεφάνου ο βατοπεδινός. Όλα αυτά τα ΑΦΜ τα κρύψατε. Δεν θέλατε να τα διερευνήσετε, γιατί κρύβονται πολλά πίσω απ’ αυτά.»

Απόσπασμα από ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη
στη Βουλή στις 19.12.2008

2 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Έχω και θα έχω μια μεγάλη απορία!
Ποιος άραγε είναι ο ιθύνων Νους αυτής της άπληστης ομάδας των οικοπεδοφάγων,(για να μην χρησιμοποιήσω κάποιον άλλο χαρακτηρισμό)και ποιοι οι πραγματικοί ΦΥΣΙΚΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί?Θα το μάθουμε ποτέ?...

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΣ είπε...

Μάτια έχεις βλέπεις, μυαλό έχεις καταλαβαίνεις, έξυπνος είσαι και ξέρεις πως στον καπιταλισμό κόρακας κοράκου μάτια δε βγάζει και τα πάντα με μαύρο πέπλο συσκότισης σκεπάζει, δηλαδή κουκουλώνει ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, πλην μαρίδας που πληρώνεται για να πληρώνει τις αμαρτίες των αφεντικών.
Αν κάποτε θελήσουμε όλοι να μην μας δουλεύεουν και να μην μας εκμεταλλεύονται, τότε θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να παραμείνουμε ξύπνιοι στους αιώνες των αιώνων.
Να είσαι καλά αγαπητέ μου "απόμαχε"
Κώστας Λάμπος