Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ

www.epithesh.blogspot.com

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ

Θα ήταν πολύ ωραίο αν δεν ήταν υποκριτικό ως προς το τυπικό της υπόθεσης, γιατί ως προς το ουσιαστικό είναι μιά άσκηση μαζοποίησης των θυμάτων του βρωμοκαπιταλισμού, ο οποίος παράγει

πέρα από τους φυσικούς και πνευματικούς και κοινωνικούς ρύπος, όπως ο φασισμός, ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός, ο ρατσισμός, η φτώχεια, η ανεργία και ο πόλεμος και στη συνέχεια μας εκπαιδεύει, ως Μεγάλος Αδερφός, με παρόμοιες ασκήσεις, να κάνουμε επαναστατική γυμναστική και να πιέζουμε , ως "οικολόγοι του σαλονιού" τις κυβερνήσεις να αγοράζουν τα "αντιρρυπαντικά του προϊόντα" και κάποιοι, μεσάζοντες να εισπράττουν προμήθειες, ή "χορηγίες" αν είναι ΜΚΟ!.

Όποιος θέλει τη Γη καθαρή, να την απαλλάξει δηλαδή από κάθε ρύπανση δεν φτάνει να της αφιερώσει μιά ώρα, αλλά τη ζωή του την ίδια στον αγώνα να την απαλλάξει από τον βρωμοκαπιταλισμό.

Γι’ αυτό μη βυθίζετε τη Γη στο σκοτάδι, αλλά πλημμυρίστε την με Φως, περισσότερο Φως

Κώστας Λάμπος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο πλανήτης να έχει ανάγκη να απαλλαγεί από το βρωμοκαπιταλισμό, αλλά η Ελλάδα έχει πρώτα απ' όλα ανάγκη να απαλλαγεί από την ανόητη συνομωσιολογία. Μία κατάσταση που αγγίζει το μεσαιωνικό σκοταδισμό.

Greek Rider είπε...

Τουλάχιστον να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: "Βρωμοκαπιταλισμός".

Γι' αυτό και μόνο συγχαρητήρια!

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΣ είπε...

Αγαπητέ μου Φίλε Greek Rider χαίρομαι για τη συναντίληψη και σ' ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο. Όσον αφορά στη χθεσινοβραδινό "συμμετοχικό δημοψήφισμα!!!" δεν έχω να προσθέσω τίποτ' άλλο. Περιμένω με περιέργεια το επόμενο βήμα του Μεγάλου Αδερφού με την ελπίδα πως θα είναι αποκαλυπτικότερο για τα παγκοσμιοποιητικά του σχέδιά.
Τόσο αποκαλυπτικό όσο χρειάζεται ο φίλος Kostas S.H., για να καταλάβει πως οι συνωμότες δεν είναι από τη μεριά εκείνων που τολμούν επώνυμα
να πουν την άποψή τους, αλλά από τη μεριά των ανώνυμων κουκουλοφόρων και όσων κρύβονται πίσω από "προοδευτικούς αχυράνθρωπους".
Να είστε καλά και οι δυό και ευχαριστώ για την επίσκεψη.
Για την Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό
Κώστας Λάμπος