Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ
http://www.epithesh.blogspot.com
prodial21@gmail.com



Μπλογκόσφαιρα, 26 Μάιου 2010

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αγαπητοί μας φίλοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε, πως η μικρή περιπέτεια του Μπλογκ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ σχεδόν τελείωσε. Μετά από μια μεγάλη περιπλάνηση στη δαιδαλώδη αρχιτεκτονική της πλατφόρμας Google και χάρη στη συγκινητική, αλλά και ουσιαστική συμβολή πολλών φίλων με περισσότερες γνώσεις στα τεχνικά, στα διαδικαστικά αλλά και στα νομικά θέματα του διαδικτύου, κύρια όμως χάρη στη συμπαράσταση όσων προωθήσατε, ή φιλοξενήσατε στα Μπλογκ σας την ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ( http://ourgreecetoday.blogspot.com/2010/05/blog-post_9646.html, http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/05/blog-post_8634.html, http://liondani.blogspot.com/2010/05/blog-post_5442.html , http://deltio11.blogspot.com/2010/05/blog-post_5840.html) , και μας ενισχύσατε με τα μηνύματά σας, καταφέραμε να επανενεργοποιήσουμε τις 11 από τις 12 σελίδες του ιστολογίου μας, περιμένοντας και την επανενεργοποίηση της 12ης (στην αγγλική γλώσσα), με θέμα HUMANISM-ΗUMANISMUS-UOMANISMO-ΟΥΜΑΝΙΣΜΟΣ, η οποία τελεί ακόμα υπό έλεγχο.
Αυτή η μικρή περιπέτεια ήταν για εμάς μια μεγάλη εμπειρία, που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ακόμα και ο «Μεγάλος Αδερφός» δεν είναι τεχνικά, διαδικαστικά, νομικά και σε τελική ανάλυση πολιτικά αήττητος. Διεκδικήσαμε το δίκιο μας και τελικά το βρήκαμε σήμερα το απόγευμα, όταν η συλλογική προσπάθεια και οι ενέργειές μας, επέτρεψαν το ξεκλείδωμα του ιστολογίου μας.
Σας ευχαριστούμε όλους και ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δημήτρη,  την Πέπη, τον Αντώνη και τον Κώστα για την τεχνική υποστήριξη, τον Παύλο για την υποστήριξη στα διαδικαστικά θέματα και τον νομικό μας σύμβουλο κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο για τις αποτελεσματικές νομικές συμβουλές του.
Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, και ο αγώνας για το Διάλογο για ένα Νέο Ουμανισμό συνεχίζεται με όλους εσάς, από το ίδιο το γνωστό σας μετερίζι.
Να είστε καλά
Για την Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό
1. Κώστας Λάμπος, Οικονομολόγος –Συγγραφέας και διαχειριστής του Μπλογκ
2. Δημήτρης Πράτσος, Οικονομολόγος
3. Γρηγόρης Βαλλιάνος, Μηχανικός-Αεροναυπηγός
4. Μιχάλης Μπερδελής, Μηχανικός Ηλεκτρολόγος
5. Σταύρος Κυριαζής, Οικονομολόγος
6. Θόδωρος Κωνσταντινίδης, Γιατρός, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου. Θράκης
7. Παύλος Νεράντζης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας
8. Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Επίτιμος Εφέτης
9. Βασίλης Μυλόπουλος, Οικονομολόγος
10. Βασίλης Σωτηρόπουλος, Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: