Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών 

Μιά αναγκαία απάντηση στον κ. Φλωρίδη

Το Εθνικό Συμβούλιο διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, είναι υποχρεωμένο να επισημάνει όσα αδιανόητα δήλωσε, πρόσφατα, σε μια δισέλιδη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ»,(23-25/12/11),ο πρώην Υπουργός και νυν υποψήφιος αρχηγός νέου κόμματος Γεώργιος Φλωρίδης.

Έχουμε μείνει κατάπληκτοι και ελπίζουμε να τα διαψεύσει ή να τα διορθώσει, το συντομότερο δυνατό. Παραθέτουμε μερικά ενδεικτικά αποσπάσματα:

«Εμείς οι Έλληνες με μια πανάρχαια κουτοπονηριά προσπαθούμε να ξεγελάσουμε αυτούς που θέλουμε να είμαστε μαζί, αφού πρώτα έχουμε ξεγελάσει τον ίδιο τον εαυτό μας… Πιστεύουμε ότι οι ξένοι κοιμούνται και ξυπνάνε με το να μην έχουν άλλη δουλειά παρά μονάχα τι ζημιά θα κάνουν στην Ελλάδα… Σαν να μας εξαναγκάσανε δηλαδή να δανειστούμε και τώρα δεν θέλουμε να επιστρέψουμε τα δανεικά… Συζητάμε ακόμη ότι αφού έχουμε τόσο πετρέλαιο και τόσο φωταέριο γιατί δεν τα εκμεταλλευόμαστε για να ξεχρεωθούμε…

Για να μη θυμηθούμε και τις Γερμανικές αποζημιώσεις που επικαλούμαστε για να ξεχρεωθούμε βέβαια πάλι…

Πρέπει να στηριχτούμε πλέον στις δικές μας δυνάμεις και με τη βοήθεια των ξένων φυσικά που τώρα μας βοηθούν στέλνοντας εκατοντάδες δισεκατομμυρίων και εισπράττοντας από τη μεριά μας ωραίες βρισιές…»!!!!


Ασφαλώς θα υπάρξουν καταλυτικές απαντήσεις, σε όλες αυτές τις ακατανόητες θέσεις, από αρμόδιους υπεύθυνους Έλληνες Πολίτες και κάποια ανεξάρτητα Μ.Μ.Ε..Όπως ακριβώς έκανε το πρωτοχρονιάτικο «ΠΑΡΟΝ».

Εμείς περιοριζόμαστε απλώς να προτείνουμε στον κ. Φλωρίδη, να τον ενημερώσουμε, όποτε θέλει, για τις οφειλές της Γερμανίας, όπως ενημερώσαμε, επιτέλους, πρόσφατα την Ελληνική Βουλή, ύστερα από μια 20χρονη άρνηση να μας δεχτούν όλες οι Κυβερνήσεις. Και γι’ αυτό ασφαλώς και ο ίδιος, μόνιμο κυβερνητικό στέλεχος, έχει πλήρη άγνοια του μέγιστου αυτού Εθνικού θέματος. Ευτυχώς όμως ότι το γνωρίζει, πολύ καλά, όλος ο Ελληνικός Λαός..

Αθήνα, 05/01/2012
Για το Εθνικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Μανώλης Γλέζος
Ο Eιδικός Γραμματέας, Στέφανος Ληναίος-

Δεν υπάρχουν σχόλια: